uw visitekaartje

Laat zien wie u bent.

Visitekaartje laten ontwerpen

Visitekaartjes kunnen gemaakt worden nadat het logo is ontworpen. Visitekaartjes worden dagelijks in grote aantallen uitgedeeld. Visitekaartjes zijn handig om altijd achter de hand te hebben. Een goed ontworpen visitekaartje laat direct een blijvende indruk achter.

Visitekaartje ontwerp

Een goed ontworpen visitekaartje, herinnert mensen eraan waar jullie elkaar hebben gesproken en moedigt potentiële klanten die interesse hebben in uw producten of diensten aan om contact op te nemen of om meer informatie te krijgen door uw site te bezoeken.

De belangrijkste opdrachten van uw visitekaartje:

Uw perfecte visitekaartje

Een visitekaartje kan staand of liggend geplaatst worden. U kunt enkelzijdig of aan beide zijden een bedrukking hebben. Uw visitekaartje kan ook gevouwen worden, zodat u een dubbel kaartje hebt en vier kanten om te bedrukken. Het kaartje kan op mat papier gedrukt worden of een glossy laagje krijgen.

Uw bedrijfsimago

Een visitekaartje is een onderdeel van uw bedrijfsimago. Door de huisstijl consequent door te voeren in alle visuele aspecten van uw bedrijf, vormen de losse visuele elementen één geheel. Dit is precies wat uw bedrijf nodig heeft, een goed uitziende, professionele uitstraling.

onze diensten

Als full service ontwerpbureau kunnen wij u helpen in alle facetten binnen het grafisch design.

Daag ons uit!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag?