bedrijfsfotografie

Versterk je merk en je boodschap.

Goed beeld versterkt het merk

Past de foto bij de inhoud van de tekst? Zo wordt het verhaal ondersteund door de fotografie. Als je van de foto een fijn gevoel krijgt, ga je dat gevoel associëren met het bekende bedrijf. Passen de foto’s bij het gevoel en de sfeer die het bedrijf uit wil stralen?

Een goede foto prikkelt en maakt nieuwsgierig. Foto’s met mensen erop spreken meer tot de verbeelding, mannen wil zich kunnen identificeren. Foto’s die overduidelijk in scène zijn gezet worden vaak minder attractief gevonden, een zekere spontaniteit en realisme is van belang. Het is net zoals een goede film: het karakter van de hoofdpersonage kan u het beeld, het verhaal intrekken.

Grande Dame Design

De meest inspirerende zakenvrouwen zijn gefotografeerd voor Grande Dame Design, de businessclub voor vrouwelijke ondernemers. We hebben nu zo’n 50 vrouwen geportretteerd. De Grandes Dames vertellen hun verhaal met een attribuut dat symbool staat voor hun werk en een favoriete bloem. Zo staat Mariet van Volg de rode schoentjes op de foto met een rode schoen op haar hoofd; Joyce van Helder in Huizen is makelaar en heeft gekozen om met een vogelhuisje geportretteerd te worden. De fotograaf van Grande Dame Design is Jetty Smolders van Personalportrait.

De strakke huisstijl die De Groen Design heeft ontworpen wordt doorgezet in alle communicatie uitingen. De magenta kleur van de Gerbera in het logo zien we terug in de achtergrond op de foto’s. De Grandes Dames hebben groene kleding aan om de eenheid van de groep te bewaren. De bloemen op de foto’s staan symbool voor de mooie bedrijven die deze vrouwen runnen, zoals het zaadje dat geplant is en uitkomt in een stralende bloem

onze diensten

Als full service ontwerpbureau kunnen wij u helpen in alle facetten binnen het grafisch design.

Daag ons uit!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag?