verrassen

verleiden

verbinden

over ons

Verrassen, verleiden, verbinden met visuele communicatie is ons vak. Wij gaan ver als het om het verbeelden van uw boodschap gaat.

Onze aanpak is van binnen naar buiten: het analyseren van het vraagstuk, structuur aanbrengen, draagvlak creëren, lijnen uitzetten, uitwerken van cases n.a.v. de opgezette structuur. En toch zijn wij speels, commercieel en dynamisch! Onze werkwijze om visuele communicatie neer te zetten op goed werkend niveau, wordt gedreven door inhoudelijke, klantgerichte en functionele aspecten. Diverse, ook complexe trajecten hebben wij mogen ontwikkelen. Doordat wij de marketingkant begrijpen kunnen wij snel in dit werkveld schakelen. Stel: u wil iemand wat bijbrengen: hoe activeert u dan zijn leergedrag? Of u wilt iets vertellen, maar hoe vind u de ingang tot uw publiek? 

Sterk in creatief denken

Wij zijn sterk in creatief denken, snel in het eigen maken van bedrijfsprocessen en gespecialiseerde informatie en goed in het overdragen daarvan. Daarnaast zijn wij vanuit didactische ervaring goed in het presenteren van ideeën en overdragen van kennis. Uiteraard is onze ervaring multi mediaal, campagnes en social media zijn daar een onderdeel van. Wij werken graag samen met meerdere partijen, het trekken van trajecten hoort bij onze stijl van werken.

Uw aanspreekpunt: Ineke de Groen

Uw aanspreekpunt:
Ineke de Groen

Mooi is niet het juiste woord, perfect aansluiten bij uw doelgroep is wat wij doen. Ineke de Groen is de drijvende kracht achter De Groen Design, zij is uw aanspreekpunt, projectmanager, communicatie adviseur en hoofd designer. Ons team werkt voor een breed scala aan branches. Ons werkmotto is: verrassen, verleiden, verbinden. Een bovenmatige interesse in bedrijven, brengt ons in contact met de essentie van uw bedrijf. Wij zijn heel benieuwd naar uw business en motivatie. Dit kan alleen door met aandacht te luisteren naar uw verhaal. Ons team is als een flexibele schil, al naar gelang er in de opdracht behoefte is, zorgen wij voor de juiste bemanning.

ineke de groen de groen design

onze diensten

Als full service ontwerpbureau kunnen wij u helpen in alle facetten binnen het grafisch design.

Daag ons uit!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag?