lesmateriaal

Een vak apart.

Lesmateriaal vormgeven is een vak apart

Of het nu voor een bekende educatieve uitgeverij is, of voor een interessant trainingsbureau, wij duiken in de materie en komen met goed doordachte en gelaagde oplossingen. Het aanvoelen van trends, feeling en echt contact met de doelgroepen, het op de hoogte zijn van het ongrijpbare, daar zitten de kansen.  

Hoe u leergedrag activeert

Doordat wij de marketingkant begrijpen kunnen wij snel in dit werkveld schakelen. Stel: u wilt iemand wat bijbrengen: hoe activeert u dan zijn leergedrag? Of u wilt iets vertellen, maar hoe vind u de ingang tot uw publiek? Wij zijn sterk in creatief denken, snel in het eigen maken van bedrijfsprocessen en gespecialiseerde informatie en goed in het overdragen daarvan. Daarnaast zijn wij vanuit didactische ervaring goed in het presenteren van ideeën en overdragen van kennis, ook in de vorm van spelletjes en infographics. Uiteraard is onze ervaring multi mediaal, campagnes en social media zijn daar een onderdeel van. Wij werken graag samen met meerdere partijen, het trekken van trajecten hoort bij onze stijl van werken.

Speels, commercieel en dynamisch

Onze aanpak is van binnen naar buiten: het analyseren van het vraagstuk, structuur aanbrengen, draagvlak creëren, lijnen uitzetten, uitwerken van cases n.a.v. de opgezette structuur. En toch zijn wij speels, commercieel en dynamisch! Onze werkwijze om grafische communicatie neer te zetten op goed werkend niveau, wordt gedreven door inhoudelijke, klantgerichte en functionele aspecten. Diverse, ook complexe trajecten hebben wij mogen ontwikkelen.

Educatieve uitgaven, lesmateriaal, trainingsmateriaal

Ons klantenpakket varieert van educatieve uitgeverijen tot trainingsbureau’s. Wij ontwikkelen onder andere lespakketten, kalenders,  animatiefiguren. Voor iedere wens hebben wij verschillende oplossingen.

onze diensten

Als full service ontwerpbureau kunnen wij u helpen in alle facetten binnen het grafisch design.

Daag ons uit!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag?