website laten bouwen

Uw site krijgt de aandacht die het verdient.

Aantrekkingskracht van uw website

De aantrekkingskracht van uw site werkt het beste als de inhoud te voelen is in het uiterlijk van uw site. De verpakking trekt de bezoeker om uw boodschap te lezen. Het spel om een eenheid te vormen met de rest van uw communicatiemiddelen, versterkt uw naamsbekendheid. Onze vormgeving zorgt ervoor dat de sfeer, kleur en het gevoel van de site zichtbaar wordt. Wij maken voor iedere klant maatwerk. Onze werkwijze om visuele communicatie neer te zetten op goed werkend niveau, wordt gedreven door inhoudelijke, klantgerichte en functionele aspecten.

Uw website laten bouwen

Wij kunnen uw site bouwen. Wij vinden het belangrijk dat uw website onderscheidend ten opzichten van uw concurrentie is en als ‘mooi’ en goed werkend wordt ervaren. Hierbij een aantal voorbeelden.

Vindbaar met SEO

Wij kunnen u helpen met betere vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. De juiste bezoekers naar je website trekken met SEO (Search Engine Optimization), hiermee bereikt u meer online bekendheid. Een langdurig effect is het resultaat. SEO-optimalisatie is een online marketingspecialisme dat ervoor zorgt dat uw website organisch op relevante zoektermen in zoekmachines scoort, we spreken van zoekmachine optimalisatie. De directe resultaten laten even op zich wachten, maar daarna kunt u stabiele (top)posities verkrijgen.

Zoekwoordenanalyse de basis voor SEO

De basis om beter vindbaar te zijn in zoekmachines begint met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. De vragen die wij u stellen:  waar zoekt uw doelgroep naar; bent u  vindbaar op relevante zoekwoorden. Een uitgebreid zoekwoordenonderzoek is de basis van een SEO-traject. Wij maken ook uw concurrentieanalyse. Uw positie kan ingenomen of versterkt worden door te weten waar uw concurrenten staan. Wij verzamelen inzichten waardoor u kunt bepalen waar de kansen liggen of waar u aan moet gaan werken om een inhaalslag te maken of juist je voorsprong te behouden. 

onze diensten

Als full service ontwerpbureau kunnen wij u helpen in alle facetten binnen het grafisch design.

Daag ons uit!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag?