huisstijl
laten ontwerpen

De kwaliteit van uw 
huisstijl herken je aan 
de details.

Een huisstijl ontwerpen is waar wij goed in zijn

De aantrekkingskracht van uw site werkt het beste als de inhoud te voelen is in het uiterlijk van uw site. De verpakking trekt de bezoeker om uw boodschap te lezen. Het spel om een eenheid te vormen met de rest van uw communicatiemiddelen, versterkt uw naamsbekendheid. Onze vormgeving zorgt ervoor dat de sfeer, kleur en het gevoel van de site zichtbaar wordt. Wij maken voor iedere klant maatwerk. Onze werkwijze om visuele communicatie neer te zetten op goed werkend niveau, wordt gedreven door inhoudelijke, klantgerichte en functionele aspecten.

Wat is een huisstijl?

Een huisstijl is de gehele visuele identiteit van uw onderneming. De basisonderdelen bestaan uit een sterk logo, gepersonaliseerd briefpapier én enveloppen met compliments cards en natuurlijk het visitekaartje. Daarnaast omvat een volledige huisstijl ook gevelreclame, lichtbakken, relatiegeschenken, autobelettering, borden, banners en ga zo maar door. 

Uw huisstijl ontwerp

Een huisstijl ontwerp is onderdeel van uw visuele bedrijfsimago. We benadrukken dat het meer is dan het neerzetten van uw logo op bijvoorbeeld briefpapier, visitekaartje en enveloppen. Uw huisstijl is uw grafisch imago. Het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp bestaat uit meerdere factoren, met een logo ontwerp alleen bent u er niet. In uw bedrijfsimago spelen ook positionering, lettertype, papiersoort, – diktes, afwerking en meer een rol.

Huisstijl handboek

Een van de belangrijkste aspecten van een huisstijl is dat deze consequent doorgevoerd wordt. En dat klink een stuk makkelijker dan het is. Voor een grotere huisstijl ontwikkelen wij een huisstijlhandboek, oftewel een brandbook. De lettertypes, de vetheid en corpsgrootte staan in het huisstijlhandboek / Brandboek: hierin staan alle do’s en don’ts van uw huisstijl. Zo worden bijvoorbeeld alle gebruikte kleuren weergegeven in de gangbare kleurcodes, van CMYK, PMS, RGB tot webcolour. We benoemen ook diverse fonts en de opmaak van uw visitekaartje wordt in detail beschreven.

onze diensten

Als full service ontwerpbureau kunnen wij u helpen in alle facetten binnen het grafisch design.

Daag ons uit!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag?