standbouw

Alles wat uw beursstand nodig heeft.

Komt u expertise tekort bij de vormgeving, organisatie en realisatie van uw beurs of congres?

De Groen Design organiseert uw stand!

Educatieve uitgeverij Thiememeulenhoff stond met een MEGA grote stand van 400 m2 op de N.O.T., Nationale Onderwijs Tentoonstelling. De centrale stelling die De Groen Design als opdracht kreeg was: OPVALLEN! Er zijn 5 grote spelers op onderwijsgebied met educatieve uitgaven, Thiememeulenhoff wilde een prominente, leidinggevende rol pakken. Het heeft geresulteerd in deze opvallende stand, waarin 3 grote participanten (basisonderwijs, voorgezet onderwijs en beroepsonderwijsverenigd) zijn en nog een aantal kleinere bedrijfsonderdelen (zoals de Bruna) ook een mooie positie hebben gekregen. De thematiek van de stand  ‘Het baken van licht’ was van ver te zien door een 8 meter hoge vuurtoren te plaatsen met daar omheen vele ‘strandhuizen’ waarin de boeken en uitgaven van Thiememeulenhoff te zien waren.

Diverse klanten, diverse beurzen

Wij verzorgen meerdere beurzen voor diverse klanten. Ook word de vraag wel eens gesteld om een ruimte in te richten In het kader van een bijzonder evenement. Zo hebben we de entreehal van Elsevier’s Bonaventura mogen inrichten. Voor het Provinciehuis Noord Holland hebben we een reuzegroot boek, van 2 bij 2 meter gerealiseerd om de projectweek van communicatieadviseurs te verlevendigen.

Complete service dienstverlening standbouw

De Groen Design biedt u een complete service dienstverlening: van concept, projectmanagement, inkoop, productie tot realisatie van beurzen en congressen. Door ons brede netwerk van specialisten (ook buiten onze disciplines) kunnen we het hele traject als hoofdaannemer aanbieden, waardoor uw boodschap op passende, verrassende en informerende wijze wordt gecommuniceerd. We kunnen van piepkleine stands tot bijzonder grote stands voor u verzorgen.

onze diensten

Als full service ontwerpbureau kunnen wij u helpen in alle facetten binnen het grafisch design.

Daag ons uit!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag?