verpakking laten ontwerpen

Maak van uw verpakking een cadeau.

Verpakking laten ontwerpen

Een verpakking welke informeert en daarnaast aanzet tot actie, geeft verkoop! Sterke merken zijn relevant, onderscheidend en geloofwaardig en een goed verpakkingsontwerp draagt daarin bij door optimaal aan te sluiten bij de mentale en visuele merkidentiteit. Voor steeds meer merken is de verpakking de belangrijkste communicatie met de consument.

Uw verpakking laten opvallen in het schap

In een fractie van een seconde zal de verpakking moeten aanzetten tot verkoop.  De schap functie moet er voor zorgen dat de verpakking in het winkelschap opvalt tussen de andere verpakkingen. In een supermarkt staan gemiddeld tussen de 10.000 en 20.000 verschillende producten. Goede verpakkingen zijn uniek en hebben een overduidelijk karakter zodat ze ook op grotere afstand (van zo’n  1,5 meter) herkenbaar zijn. De schap functie kan nog verder worden versterkt door een opvallende ‘blok-presentatie’ van meerdere producten binnen hetzelfde verpakkingsontwerp.

Emotie is van belang bij het kopen van een product​

De verkoopargumenten worden door ons duidelijk in woord en beeld vertaald. Een goede verpakking zal leiden tot aankoop van een product, want 75% van de consumenten neemt het besluit tot aankoop pas op de winkelvloer.

Wil je een verpakking laten ontwerpen? Wij maken goed doordachte verpakkingsontwerpen. De verkoopargumenten worden in een goed verpakkingsontwerp duidelijk in woord en beeld vertaald. Succesvol zijn in retail betekent een succesvol verpakkingsontwerp.

onze diensten

Als full service ontwerpbureau kunnen wij u helpen in alle facetten binnen het grafisch design.

Daag ons uit!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag?