illustratie laten maken

Vertel uw verhaal.

Wij maken ‘aaibare’ illustraties voor het verhaal dat verteld moet worden.

Voor diverse doelgroepen hebben we illustraties gemaakt. Aangezien wij ons goed verdiepen in de vraag en de sfeer van de doelgroep, hebben wij diverse tekenstijlen ontwikkeld: van de ‘klare lijn’ tot air brush. Zodra er een animatie (een persoon of dier) in beeld komt is het essentieel dat dit karakter gevoelens bij u oproept. De personage willen wij als ‘aaibaar’ neerzetten, waardoor de kijker vertrouwd raakt en meegaat in het verhaal dat verteld moet worden. Wil u ook een professionele illustratie laten maken?

Projecten waar wij trots op zijn

Uitgeverij Zwijsen

Uitgeverij Zwijsen had een jubileum voor een van haar best verkopende leermethoden ‘Veilig leren lezen’, en gaf ons de opdracht om een 7-tal meubels te ontwikkelen voor leerkrachten in het basisonderwijs. Wij kwamen met de oplossing om zeven DUOZITS te maken. Op deze voorleesbankjes kunnen de leraressen eventueel met een kind zitten. aan de zijkant hebben we een bakje gemaakt waar de boekjes in kunnen. De bankjes zijn beschilderd met grote, kleurrijke bloemen en daarop een voorstelling van 2 bijtjes, de drager van de verhaallijn in de taalmethode. De basiskleur van meubels is groen (het gras), de bloemen zijn in diverse, frisse, sprekende kleuren.

ABN AMRO: boekje coaching traject

ABN AMRO bank liet een boekje door ons uitbrengen. Het boekje is een coaching traject voor duizenden medewerkers. We laten in het lesmateriaal één persoon het verhaal vertellen.

Kinderopvang Amersfoort

Kinderopvang Amersfoort wilde een kadootje voor de 1- en 2-jarigen. Zij vroegen ons of wij een illustratie konden maken. Wij kwamen met een simpele puzzel als oplossing. In 3 stukken is de puzzel gelegd. De illustratie toont 3 vrolijke kinderen, die elkaar nodig hebben, ze geven elkaar een handje, als alle handjes in elkaar zitten, is de puzzel af.

Kinderopvang Amersfoort gaf ons ook de illustratie opdracht om voor alle kinderen in de opvang, opgedeeld in jaargroepen, verjaardagskaarten te maken. De uitdaging om diverse leeftijdsgroepen uit te dagen, de beleving van een kind van twee is natuurlijk heel anders dan die van een kind van acht jaar.

onze diensten

Als full service ontwerpbureau kunnen wij u helpen in alle facetten binnen het grafisch design.

Daag ons uit!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag?